رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است
سرخط خبرها

جزئیات معافیت‌ها و افزایش حقوق سربازان | حداکثر حقوق سربازان به ۹ میلیون تومان رسید

  • کد خبر: ۱۹۳۰۲۰
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
جزئیات معافیت‌ها و افزایش حقوق سربازان | حداکثر حقوق سربازان به ۹ میلیون تومان رسید
معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا به تشریح جزئیات معافیت‌ها و افزایش حقوق سربازان پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین زاهدی در یک برنامه رادیویی در خصوص جزئیات معافیت‌هاو افزایش حقوق سربازان، اظهار کرد: طبق قانون باید حداقل ۶۰ درصد حداقل حقوق و حداکثر ۹۰ درصد حداقل حقوق کادر رسمی به سربازان داده شود. افزایش حقوق‌ها در سال ۱۴۰۱ حداقل حقوق را به ۳ میلیون رساند و امسال نیز ارتقای حقوق با توجه به محل خدمت، بومی یا غیر بومی، تاهل یا تجرد، فرزند و مدرک تحصیلی صورت گرفت که حداقل آن ۳ و حداکثر آن ۹ میلیون است.

وی با بیان اینکه براساس محل و یگان خدمت، ساعات کار سربازان متفاوت است افزود: سربازان متاهل از بدو ورود در جا‌هایی تحت آموزش قرار می‌گیرند که در نزدیک محل سکونتی خودشان یا همسرشان باشد و در غیر این صورت امکان انتقالی وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به کاهش زمان خدمت به ازای هر فرزند خاطرنشان کرد: برای سربازان و افراد تحت تکفل آنها، بیمه در نظر گرفته شده است.

انواع معافیت‌های سربازی

معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی در خصوص انواع معافیت‌ها نیز گفت: معافیت‌های پزشکی، کفالت، موارد خاص مانند افراد تحت پوشش و کفالت پدر نیازمند و مادر فاقد همسر با شرایط خاص جزو معافیت‌های سربازی است. همچنین معاف از رزم برای آن دسته از سربازانی است که بیماری محدودی دارند که همه اطلاعات در پایگاه‌های اطلاع رسانی قابل مشاهده است. شماره ۰۹۶۴۸۰ نیز از ساعت ۸ صبح تا ۱۳:۳۰ و در نوبت عصر از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷ در سراسر کشور پاسخگو است. برای اعتراضات نیز بازرسی سازمان وظیفه عمومی پاسخگو خواهد بود.

زاهدی با بیان اینکه سازمان وظیفه عمومی بخشی از نظام خدمت سربازی است و تمام نهاد‌هایی که در این حوزه فعالیت دارند و ذیل این نظام قرار می‌گیرند، بیان کرد: سازمان وظیفه یکی از سازمان‌های فراجاست که مسئولیت رسیدگی به امور مشمولین قبل از ورود به خدمت، تعیین تکلیف آن‌ها و معرفی سربازان به یگان‌های خدمتی را بر عهده دارد.

معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا یادآور شد: قانون خدمت وظیفه عمومی پیش از انقلاب نیز وجود داشته و اولین قانون اصلاحی در سال ۶۳ ابلاغ شد و آخرین اصلاحیه آن مربوط به سال ۹۰ است. براساس این قانون، معافیت‌ها هدفمندتر، بکارگیری در دستگاه‌های غیر نظامی، کسر خدمت، تعیین مدت خدمت توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح، نیاز نیرو‌های مسلح و نیاز روز جامعه و مشخص شدن مدت خدمت دوره ضرورت اصلاح شدند.

کاهش دوره خدمت ضرورت با پیشنهاد ستاد کل نیرو‌های مسلح 

زاهدی با بیان اینکه مدت خدمت ۳۰ سال است گفت: دو سال دوره خدمت ضرورت است که ستاد کل نیرو‌های مسلح می‌تواند این زمان را کم یا زیاد نماید. دوره ذخیره اول با مدت ۱۰ سال و ذخیره دوم با همین مقدار و دوره احتیاط نیز ۸ سال می‌باشد که تا امروز نیازی به این دوره‌ها در کشور پیدا نشده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: براساس پیشنهادی که ستاد کل نیرو‌های مسلح به فرماندهی معظم کل قوا داد، دوره خدمت ضرورت کاهش یافته و به شکلی هدفمند شد و برای افرادی که در مناطق مرزی هستند حتی تا ۱۴ ماه کاهش یافته است. تمام اطلاعات در سایتhttps://vazifeh.police.ir/ درج شده است.

معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی در ادامه با اشاره به قدمت طولانی سربازی و دفاع از سرزمین گفت: در تمامی کشور‌هایی که امنیت مردم نهاد حاکم است، سربازی وجود دارد. در دکترین امنیت هر کشور، میزان تهدیدات، نگاه اقتصادی بر جامعه و میزان نیروی انسانی در شیوه تعریف شدن خدمت وظیفه عمومی اثرگذار است؛ لذا مقایسه‌ها کار درستی نیست. نگاه ایران، مردم نهاد است و در حوزه سربازی، شیوه نگاه به داخل به کار گرفته شده است.

وی با اشاره به رویکرد جدید نیرو‌های مسلح برای هدفمندسازی سربازی اظهار کرد: حداقل آموزش کادر نیرو‌های مسلح که از دانشگاه افسری می‌آید، چهار سال است و اگر برای دوره کاردانی رفته باشد بیش از دو سال آموزش می‌بیند. همچنین نیرو‌های بخش‌های درجه دار، حداقل ۹ ماه تحت آموزش هستند در حالیکه نیرو‌های وظیفه حداکثر دو ماه آموزش می‌بینند.

معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا با اشاره به مساحت‌های بالای مرز‌های زمینی و آبی اذعان کرد: برای حفظ مرزها، نیرو‌های کادری، کفایت نمی‌کند سربازان مرزی، ۳ ماه تحت آموزش قرار می‌گیرند تا در مقابل اشرار و قاچاقچی‌ها ایستادگی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->